Der er særligt fokus på forældrenes mentaliseringsevne (Mentalisering er at forstå egen og andres adfærd med fokus på tanker, følelser og hensigter - og hvordan disse påvirker en adfærd).
Anonym rådgivning for børn og unge og forældre (§ 11.2)
Rusmiddelsbehandling for børn og unge op til 18 år.
Et udvalg af de gruppetilbud der udbydes
Formålet er at understøtte børn og unges trivsel og udvikling og tilbyde flygtningefamilier gode forudsætninger for at blive godt integreret i Danmark.
Flygtningefamilier med børn under 18 år
Unge mellem 18 - 22 år, som efter det 18. år fortsat har behov for vejledning og rådgivning om arbejde, uddannelse, fritid m.v.
Akut krisehjælp, krisebearbejdning og støtte til afklaring
At styrke barnets udvikling og trivsel, at sikre at forældrene med støtte kan tilgodese barnets behov og at bevare familien samlet.
At de unge arbejder med / kommer ud af deres misbrug, samt tilbagefalds forebyggelse.
Støtten er til forældre, der har deres barn anbragt uden for hjemmet og er primært rettet mod de forældre, der har brug for råd og vejledning under samværet.
Tilbuddet gives i et samarbejde mellem Sundhedsplejen og Familie- og Ungekontakten.
Anbragte børn og unge, som skal have samvær med en eller begge deres forældre. Det overvågede samvær etableres med hensyn til barnet eller den unge.
Formålet med indsatsen er at understøtte den unge i at bevare eller etablere tilknytning til skole, fritidsliv og meningsfulde fællesskaber.
Formålet med indsatsen er at understøtte den unge i at bevare eller etablere tilknytning til skole, fritidsliv og meningsfulde fællesskaber. Der er fokus på at tilegne sig færdigheder i forhold til at mestre et selvstændigt liv.